Lekstuga med två våningar

Visst drömmer nog många med tomt om en stor och rymlig lekstuga? En lekstuga som känns spännande och inspirerande för ens barn att leka i. Där de dessutom kan få plats att växa, bjuda hem kompisar, starta klubbar i. Ni vet, allt det där man kan göra i en lekstuga. Men aldrig hade någon trott att det fanns så fantastiska exemplar av lekstugor som det egenbyggda tvåvåningshuset i Michigan…

Att skämma bort sina barn är verkligen en sport. Det behöver inte vara något överdrivet, en extra omtanke och kreativitet räcker långt. Läs i tidigare inlägg om personliga barnleksaker! Nu tänkte jag tipsa om ett extremt fall, en riktigt händig pappa i Michigan som byggt en lekstuga åt sina döttrar. Alltså, med två våningar!

Ingen trodde att han skulle lyckas

Drömma går alltid an!

I expressen.se kan du läsa denna häpnadsväckande historia om det fantastiska lekslottet som pappan har byggt. Andra våningen har till och med balkong, och första plan har en terrass. Helt otroligt. Rummen är inredda i underbara rosa och lila färger, och här kan barnen och alla kompisarna träffas och leka. Och pappan säger själv att det inte var många som trodde att han skulle lyckas bli färdig med projektet.

” Lekhuset har 2,5 meter till tak och väggarna är målade i färgen lila som flickorna älskar,  en mörkare nyans för Avery, 5, och en mer violett nyans för Violet, 2. Adam har inrett med fluffiga mattor, en krittavelvägg och färgstarka kuddar i vardagsrummet. ”

För oss vanliga dödliga får vi dra lite mer ödmjuka slutsatser av detta. För när allt kommer omkring handlar det bara om att lägga ner sin själ på att skapa något för sina barn. Det kan vara att sy en kostym åt dem, pyssla med spännande saker de intresserar sig för, eller helt enkelt bara vara där, med sitt hjärta.