Fotografera minnen!

När man blir mamma, eller pappa för den delen, är det genast massor av saker som förändras. Och hur förberedd man än är på sin nya bästa vän så händer det alltid saker som man aldrig hade kunnat förutspå, och man känner saker man aldrig känt tidigare. Det finns nog både en och två där ute som till en början tänkt att kameran på ens mobiltelefon räcker för att ta bilder på ens nya skatt, men märker efter ett tag att så är inte fallet. Man måste helt enkelt skaffa sig en bra kamera!

Hitta rätt kamera!

Att hitta en kamera som passar en och ens behov är dock inte det lättaste. Det kryllar av olika typer av kameror på marknaden och är man nybörjare är det väldigt svårt att veta vad man ska ha. Man vill ha en kamera som tar bra bilder, är billig och enkel att förstå sig på. Låter som enkla krav kanske, men riktigt så är det inte. På Japanphoto kan de kameror, har ett väldigt stort utbud av kameror såväl som tillbehör och hjälper en mer än gärna för att hitta en kamera som passar ens behov. Ett hett tips för den stressade, kanske precis som jag ensamstående, föräldern som samtidigt inte vill missa att föreviga barnens yngsta, härliga år.

Gå till en fotograf?

Vill man inte, eller om man inte har råd med att, köpa en kamera kan man alltid gå till en fotograf för att få sitt barn fotograferat. Man ska dock tänka på att även det kostar allt som oftast och dessutom fångar man bara ett tillfälle, i studio dessutom. Det är verkligen värdefullt att ha massor av bilder från vardagen som minne när de växer upp. Både för barnens egen del, men också för ens egen! Åren går fort och det sista man vill är att glömma dem.