En human hyresvärd är guld värd

Oavsett styrkan på kärleken så inträffar ibland krisen ändå – plötsligt är separationen från din partner ett faktum. Det är lätt att i det läget lamslås av kritiskt ältande, men fel fokus mitt upp i en separation riskerar att få förödande konsekvenser. Att säkra ditt nästa boende är istället A och O för att du så småningom ska kunna läka och gå vidare i livet.

Destruktiva relationer slukar energi. Och det kluriga med dem är att förändringen successivt smyger sig på. Plötsligt har du vant dig vid att det nog är så här som det ska vara. Rädslan över hur nästa boende ska se ut, eller kunna finansieras allena, fördröjer dessutom beslutet om separation för många.

Alltför ofta beror det på bristande kunskaper om var det finns bra hyresvärdar, med sunda och hållbara värderingar. Exempelvis fastighetsbolaget https://gladsheim.se är ett namn att lägga bakom örat om du letar efter både trygghet och flexibilitet i din boendelösning.

Trivsamt och tryggt boende

bostadStudier visar att en skilsmässa eller separation rejält ökar risken för psykisk ohälsa. En bra hyresvärd med sunda värderingar och ett långsiktigt tänk kring kundrelationerna kan göra underverk i den här fasen. Vikten av en mjuk omställning till ett självständigt och rikt liv kan inte nog poängteras när separationsprocessen pågår med all den skörhet som kommer på köpet.

Skräddarsydda lägenheter – anpassade för livet som det är

När det är tungt nog som det är att hantera känslorna är det sista du behöver att stressa över vart du ska ta vägen, eller hur skilsmässan slår mot barnen. En stark fördel när du är hyresgäst hos Gladsheim är deras förståelse för livets olika faser och investeringsvilja – just därför erbjuder de också tre olika lägenhetskategorier och koncept.

Exempelvis Gladsheims BoBra-koncept, som består av något äldre lägenheter med lägre hyra, kan utgöra en tacksam landningsplats när du är nyseparerad och behöver få hämta andan för dig själv.

Bra hyresvärdar finns, så låt aldrig boendefrågan bli hindret som gör att du stannar i en destruktiv relation!