De speciella minnena

När man är liten, består världen av lika delar sagor som verklighet. Ens mjukisdjur kan i leken få liv och en träbit kan vara precis det som fantasin och leken kräver. Gränserna för vad som egentligen är möjligt är betydligt fler än för en vuxen.

Hitta billiga leksaker som barnen vill ha

Dyra leksaker behövs inte i barnens värld. Men såklart påverkas man alltid vad ens kompisar har hemma, även som liten. Som ensamstående kan det vara svårt att räcka till, att ge allt det man vill ge. Men så länge som man ger kärlek och möjligheten till att drömma och ta del av fantasin, så ger man bort något gränslöst som alltid kommer att finnas med. Vill man trots allt ge riktiga leksaker också, går det att hitta billigare leksaker som är precis lika bra som något annat. På nätet kan man hitta prisvärda leksaker från Fyndiq.se.

Fantasin utan några gränser

Men tillbaka till fantasin. Finns den alltid inom oss eller kan den utvecklas ännu mer? I Bjuv har man tidigare haft skrivläger där barnen med papper och penna får chansen till att utvecklas. Kursens ledare uttrycker sig så här:

 ”Thomas Ekberg har målat upp en krokofisk. Det är en korsning mellan en fisk och en krokodil med både stjärtfena och gapande käft, men också ett sätt att få förståelse för hur alla bra berättelser är uppbyggda.

– Den börjar med att hugga tag och inte släppa, sedan kommer ett matigt parti där berättelsen får näring, och så slutar vi med en liten knorr vid stjärten, säger Thomas Ekberg.”