Barnfri weekend i Stockholm

Även världens bästa mamma behöver vara få komma bort och koppla av från och till, håller du inte med? Här kommer några tips på Stockholms bästa spa-upplevelser – perfekta för mamman som vill unna sig något för sig själv!

Är du sugen på att komma bort en stund är en dag på spa i Stockholm verkligen att rekommendera! Så varför inte lämna barnen hemma och besöka någon av stadens alla spa-anläggningar? Dessa finns både i Stockholms hotell och som enskilda platser där du kan boka in dig och kompisarna för hel- och halvdagar där ni bara kan njuta och koppla av. Så varför inte ta en barnfri weekend till huvudstaden?

Spa-tips i Stockholm

I Expressen Allt om resor har de listat tips på de bästa spa:na i Stockholm, och några ställen som nämns är dessa:

  • Voltage Lounge, The Steam Hotel
  • Japanska badet, Yasuragi
  • Sturebadet
  • Nordic Spa & Fitness, Grand Hôtel
  • Centralbadet

Men visst finns det även härliga Spa-hotell och spa:n i andra delar av vårt avlånga land som inte ska glömmas bort. Har du till exempel besökt The Retreat Club i Falkenberg eller Sinnenas Spa i Tvååker? Tänk på att du faktiskt inte behöver åka just till Stockholm för att gå på spa, för om du har ett sa i din hemstad kan det väl räcka med ett besök där. Det viktiga är att du unnar dig! För du kommer väl ihåg världens bästa motto? En utvilad mamma, är en bra mamma – så ser jag i alla fall på saken!